Üdvözöljük!

Cégünk kártevőirtási üzletágát a 90/2003. (VII. 30.) FVM-ESZCSM együttes rendeletének nyomására alapítottuk, hogy biztosítsuk elsősorban a kereskedelmi és vendéglátó egységeknek a kötelezően előírt szakszerű megelőző, szükség esetén a biztonságos és hatékony irtási munkálatok lefolytatását. 
Egyéb egységekben főleg az ügyfelek, dolgozók higiénés körülményeinek, jó közérzetének biztosítása érdekében keresték fel cégünket, hogy a hatékony megelőzési munkálatok tervezett, módszeres végzése folytán környezetük kártevőktől mentes maradhasson. 
A kiemelt szaktudás és tapasztalat lehetővé tette, hogy a háztartások számára is elérhető áron, biztonságosan, diszkréten, minden igényt kielégítően nyújtsuk szolgáltatásunkat. Bármikor elérhetően, azonnali kiszállással, a költség és irtási hatékonyság miatt megelőző, pontos felméréssel, az így vállalható teljes körű garanciákkal hamarosan népszerű szolgáltatóvá váltunk a háztartások számára is. Elégedettségüket méltán jelzi, hogy az évente (természetes módon) rajzó rovarok miatt minden évben egyszer, már-már vendégeikként fogadnak minket, nem keresnek más szolgáltatót.
Az üzleti megrendelők sokfélesége miatt, cégünk legkiemeltebb stratégiája az alkalmazkodás, mint az ügyfelünkhöz, mint az egységéhez, annak adottságaihoz, ez alapján az üzletre szabott IPC (integrált kártevőirtási rendszer) kiépítésével biztosítjuk a legkifogástalanabb védekezési rendszer létrehozását a kártevő-fertőzés megelőzésére, esetleges nyomon követésére.
A legfontosabb szempontunk azonban a biztonság. A felelős egészségügyi gázmester irányításával zajló munkálatok szavatolják a humán és környezeti irtószer-terhelés minimalizálását. Ahol lehetőség van rá, inkább a természetes, illetve az irtószertől mentes eljárásokat alkalmazzuk.
Mérvadó cégünknél a diszkréció, hiszen nem zavarhatja a munkavégzést sem a kártevő, sem a kártevőirtó. Ráadásul Magyarországon még él az a téveszme, hogy olyan helyekre megyünk, ahol fertőzöttség tapasztalható, pedig ez már régóta nincs így. A megelőzésre fekteti a jogszabályozás is a hangsúlyt, illetve vállalkozásunk érdeke is ez. 
A háztartások számára is elérhető áron és megfelelő garanciával nyújtjuk szolgáltatásainkat.
Legyen az irtás, mentesítés, megelőzés, vagy egyszerűen szakmai tanácsadás, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Tisztelettel:

 

Somodi Árpád
ügyvezető